dissabte, 1 de desembre de 2018

XV TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS

Un any més ja tenim aquí la trobada cicloturista de Jesús, serà el proper 16 de desembre, amb sortida des de Jesús a les 9:00h i arribada al mateix lloc sobre les 12:00h. Aquest any complim 15 anys, sent així un dels actes més antics de la Marató de TV3.


Per això, aquest any per commemorar els 15 anys de la trobada col·laborant amb la marató de TV3, el Club Ciclista Jesús realitzarà una exposició, del 16/12/2018 al 06/01/2019, a la EMD de Jesús, la exposició serà titulada "El ciclisme a Jesús. 15 anys col·laborant amb la Marató de TV3". 

Tanmateix, el dia 15/12 a les 18:00h, tindrà lloc a la Sala Jordi Brull la presentació de la exposició, en la qual es projectarà l'audiovisual "Records del ciclisme a Jesús: 1964-2018" obra de Paco Fuentes, aquest donarà peu a la inauguració de la exposició que esperem que sigui molt fructífera. Hi esteu tots invitats.

La exposició ens mostrarà la història del ciclisme al nostre poble i, a les nostres terres, es poden veure des de bicicletes històriques, els diferents club ciclistes que han hagut a Jesús i el gruix més important, el ciclistes més destacats, amb tot el més representatiu d'aquests exposat. No us la perdeu, us sorprendrà.

Tanmateix, pel dia de la Trobada, com molts ja sabeu pel caràcter de Trobada cicloturista que té, el qual l'objectiu es únicament solidari i en favor de la Marató de TV3 enguany dedicada al Càncer, tant sols se us demana que realitzeu una aportació benèfica, mitjançant un donatiu mínim de 5€, el mateix dia de la Trobada a l'hora del control de firmes i inscripció a la mateixa, òbviament tot el benefici que es recapti serà destinat íntegrament a la Marató de TV3.

També enguany per celebrar aquest aniversari, a l'arribada a Jesús, s'obsequiarà a tots els participant amb una armilla, la qual ha estat possible gràcies als nostres col·laboradors, els quals es poden observar al cartell.

Així doncs us animem a que formeu part d'aquesta quinzena Trobada cicloturista de Jesús i de passada que corris i col·laborés per la Marató de TV3, la causa en val la pena.

Per últim, voldríem donar les gràcies a la EMD de Jesús, per la seva ajuda en tot el que les ha estat possible i per la seva col·laboració inestimable, el qual ha fet possible que aquesta acte commemoratiu en sigui una realitat, gràcies.


Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la cursa.Moltes gràcies per la vostra participació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada