dilluns, 26 de desembre del 2011

RÈCORD DE PARTICIPANTS EN LA VIII TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3.


El passat diumenge dia 18 de desembre va tenir lloc la VIIIa. Trobada Cicloturista de Jesús, a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.

La prova va comptar amb un total de 132 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals. Aquesta xifra suposa el rècord absolut de participació en les vuit edicions disputades fins ara. Aquests participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de més de 800 €.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12 h.

A Coll de Som es va disputar el VI Memorial Miquel Espinós on es van imposar dos ciclistes del Club Ciclista Lizarran. En la categoria masculina el guanyador va ser el ciclista de Móra d’Ebre, Miquel Escolà, i en la categoria femenina l’ex-campiona d’Espanya, la gironina Cristina Mascarreras.

D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol·lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la seva vídua, i també a la vídua d’un altre ciclista d’aquesta població desaparegut recentment, Agustí Fons.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial a Ernesto Blasco Mario, fundador del Grup Esportiu Blasco, que va tenir un potent equip ciclista durant els anys 80 i 90, dirigit per Miquel Espinós. D’aquells ciclistes van estar presents en aquest acte, Raül Querol, Toni Solà, Jaume Borja, José Luís Ferrando, Josep Cid, Oscar Blasco, Miquel Blasco, Escofet, Verònica Garriga i Milagros Rodriguez.

L’organització vol agraïr la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Tortosa, Centre d’Ambulàncies Baix Ebre, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Primitivo Conesa i Procober.


Podeu veure més imatges de la Trobada al següent enllaç:
#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada