diumenge, 21 d’octubre del 2012

XX Marxa Cicloturista de Salou

El passat 23 de setembre uns quants membres del club ciclista Jesús vam prendre sortida la marxa de Salou. Concretament, Jaume Borja, Sisco Chavarria, Raul Cid, Fernando Martínez i Manel Canalda.

La Marxa de Salou es una clàssica marxa dins del programa de cicloturisme de Catalunya. Però, des de 1996 no s'havia pogut tornar a celebrar, enguany amb l'empenta d'una jove organització s'ha decidit reprendre celebrant així la seva XX edició.

El recorregut sortia des del passeig Jaume I de Salou passant per Cambrils, Montbrió del Camp, Riudecanyes, Duesaigües, pujàvem el port de la Teixeta on ens trobàvem el primer avituallament. Seguíem cap a Porrera, Torroja del Priorat, aquí hi havia el segon avituallament, Escaladei, Poboleda, Venta del Pubill, pujàvem al Coll d'Alforja on no esperava el tercer i últim avituallament, baixàvem a l'Alforja, vorejàvem les Borges del Camp i passant per Botarell tornàvem a Montbrió del Camp, Cambrils i Salou.

L'actuació del nostre equip va ser molt destacada entrant entre els 10 primers, 3 dels membres de l'equip i la resta amb una molt bona actuació.


La classificació dels nostres es la següent:

Pos.            Temps.                 Nom
 2                3:14:16                Fernando Martínez
 7                3:17:43                Manel Canalda
 9                3:17:43                Sisco Chavarria
 85              3:47:18                Raul Cid
 86              3:47:18                Jaume Borja


Algunes Fotos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada