dijous, 19 de desembre del 2013

X TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS EN FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3


El passat diumenge dia 15 de desembre va tenir lloc la X Trobada Cicloturista de Jesús, a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.La prova va comptar amb un total de 185 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals, així com la participació de l’equip paralímpic BAMESAD Baix Maestrat.

Els participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de 1.070,40 €.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12,30 h.

A Coll de Som es va disputar el VII Memorial Miquel Espinós on es van imposar, en la categoria masculina el ciclista de Móra d’Ebre Miquel Escolà (Bicipark), i en la categoria femenina la roquetera Montse Lahosa del Club Ciclista Terres de l’Ebre. Escolà ha inscrit el seu nom en el palmarès de la prova per segona cop, atès que també va guanyar l’edició del 2011.

D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol.lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la vídua d’Espinós i un altre a la vídua d’Agustí Fons, també natural de Tivenys.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial als ciclistes més veterans del Club Ciclista Jesús, Ramon Ramírez, Gregori Ocaña, Joan Morcillo, Joan Chavarria, Salvador Aragonés, Arturo Escoda i Josep Maria Ribes, per la seva trajectòria en l’esport del ciclisme.


L’organització vol agrair la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Federació Catalana de Ciclisme, P.C. Baix Ebre, Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Centre d’Ambulàncies Baix Ebre, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Sanvart, Primitivo Conesa, i Carnisseria Julve.


Per veure fotografies de la Trobada  feu cliqueu al següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada