divendres, 19 de desembre del 2014

XI TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

El passat diumenge dia 14 de desembre va tenir lloc la XI Trobada Cicloturista de Jesús, en favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.
La prova va comptar amb un total de 150 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals.

Els participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de 1.104 €.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12,00 h.

A Coll de Som es va disputar el VII Memorial Miquel Espinós on es van imposar, en la categoria masculina el ciclista rapitenc Víctor Espuny (Bicipark), i en la categoria femenina Cristina Mascarreras de Móra la Nova. Tots dos ciclistes ja havien guanyat  en edicions anteriors, concretament Espuny en la del 2012 i Mascarreras en la del 2011.

D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol.lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la vídua d’Espinós i un altre a la vídua d’Agustí Fons, també natural de Tivenys.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial a Primitivo Conesa Barreda, President del Club Ciclista Jesús, per la seva aportació al ciclisme jesusenc, i també als ciclistes vinguts de més lluny, en aquesta edició a Antonio Viena i Pilar Santín del Freebike de Badalona.


L’organització vol agrair la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Federació Catalana de Ciclisme, P.C. Baix Ebre, Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Centre d’Ambulàncies Baix Ebre, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Sanvart, Primitivo Conesa, i Forn de Carlos.

Totes les fotos de la XI Trobada cicloturista de Jesús les podeu veure aquí:+ç

Fotos XI Trobada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada