dilluns, 19 de desembre del 2016

XIII TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS PER LA MARATÓ DE TV3

El passat diumenge dia 18 de desembre va tenir lloc la XIII Trobada Cicloturista de Jesús, a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.

La prova va comptar amb un total de 102 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals.

Els participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de 770,37 €.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12,00 h.

A Coll de Som es va disputar l’XI Memorial Miquel Espinós on es van imposar, en la categoria masculina el ciclista de Camarles Oriol Beltran (Controlpak), i en la categoria femenina la roquetenca Montse Lahosa (La Moleta).
D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol.lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la vídua d’Espinós i un altre al fill d’Agustí Fons, també natural de Tivenys.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial a Manel Monroig, ciclista jesusenc per la seva dilatada trajectòria en aquest esport.


L’organització vol agrair la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Federació Catalana de Ciclisme,  Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Ambulàncies Egara-La Fuente, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Bici 10, Primitivo Conesa, Renault J.Garau i Forn de Carlos.

Podeu trobar totes les fotografies de la Trobada al següent enllaç, tot el reportatge fotogràfic és obra del fotògraf Salvador Balart.

Fotografies XIII Trobada Cicloturista de Jesús

També podeu veure el vídeo de la Trobada al següent enllaç:

https://youtu.be/P-061zfQAf4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada