dijous, 9 d’agost del 2018

"Prou d'homicidis, més respecte!"

La Federació Catalana de Ciclisme (FCC) convoca els ciclistes a Riudoms (Tarragona), sota el lema: "Prou d'homicidis, més respecte!". La Catalana convoca i convida a tots els federats i no federats, aficionats a la bicicleta, practicants habituals i no tan habituals, associacions relacionades amb la bicicleta, clubs i a tothom que se senti interpel·lat davant els greus atropellaments mortals de ciclistes que se succeeixen a les carreteres d'aquí i de fora. L'últim dels quals va costar la vida a dos veïns de Riudoms (Tarragona) diumenge passat. La FCC crida a una concentració ciclista aquest proper diumenge 12 d'agost a Riudoms, "per fer-nos sentir com a col·lectiu i dir prou als homicidis, i exigir més respecte a les carreteres".

La convocatòria de la FCC vol reclamar aquests tres punts fonamentals:

Una reforma urgent de la llei.
Canvis immediats en el Codi Penal.
Fora alcohol i drogues al volant.
PROGRAMA DE LA CONCENTRACIÓ
• 10.45 h - Concentració dels ciclistes al passeig Germans Nebot de Riudoms (1a entrada des de Reus). Ubicació.
• 11.00 h - Lectura del manifest per reclamar un canvi en el Codi Penal i una millora de les carreteres. Record a les dues víctimes de l'accident de diumenge passat i a les altres víctimes ciclistes i afectats per accidents
• 11.15 h - Marxa lenta en bicicleta pels carrers de Riudoms i fins a la carretera T310, en el punt quilomètric on van perdre la vida els dos ciclistes: Esteban Díaz dels Bernardos i Ignacio Villanueva Risalte. Ofrena floral.

• 11.40 h - Volta al punt d'inici de la marxa lenta fins Riudoms i fi de la concentració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada