dimarts, 16 d’agost del 2011

12 Hores de Resistència al circuit de Vinallop


El passat 6 d'Agost, un grup del club cilcista Jesús vam pendre sortida en les 12 hores non-stop al circuit de Vinallop, va ser un dia d'esport i la veritat que un bon dia de ciclisme. La "cursa" va començar a les 9 de matí i va posar fi a les 9 de la nit. Va ser organitzada per la penya ciclista baix ebre.
El grup de Jesusencs que vam formar equip vam ser: Jaume Borja, Sisco Chavarria, Joaquim Escoda, Manu Juarez, Toni Espinós i Manel Canalda. Participaren un total d'onze equips, dels quals vam quedar en una meritòria cinquena posició, que no esta gens malament donat els nivell dels equips, tot i així l'any que ve ho hem de millorar, segur que ho farem. Pel que fa al dia, molta calor però es va disfrutar molt. L'equip va ser una mescla de joventud i veterania i la veritat es que ens vam entendre a la perfecció, vam fer relleus de 30 minuts aproximadament, la qual cosa ens va permetre donar el màxim a cadascú i tenir temps de recuperar alhora.
No olvidar tambè a Lluis i Sebastià que durant tot el dia ens van fer d'enetrenadors, mecànics, canvis de xip i sobretot molta companyia. També a tots els que vau venir a donar forces i a tos en general. Res més fins la pròxima. Salut i pedals!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada