dimecres, 19 de desembre del 2012

IX TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3


ÈXIT SENSE PRECEDENTS DE LA IX TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3.


El passat diumenge dia 16 de desembre va tenir lloc la IX Trobada Cicloturista de Jesús, a favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de la malaltia del càncer, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.

La prova va comptar amb un total de 210 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals, així com la participació de l’equip paralímpic Coemfe Maestrat. Aquesta xifra suposa el rècord absolut de participació en les nou edicions disputades, superant de llarg els 132 participants de l’edició anterior, fins ara la més nombrosa. Aquests participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de 1.222,80 €, superant també abastament la recaptació d’edicions anteriors.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12 h.

A Coll de Som es va disputar el VII Memorial Miquel Espinós on es van imposar, en la categoria masculina el ciclista de Sant Carles de la Ràpita, Víctor Espuny, i en la categoria femenina la l’ampostina Isa Gimeno Arasa.

D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol.lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la seva vídua.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial al ciclista de Sant Jaume d’Enveja, José Escofet Tomás, per la seva llarga vinculació i trajectòria esportiva en el món del ciclisme.

L’organització vol agraïr la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Federació Catalana de Ciclisme, P.C. Baix Ebre, Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Tortosa, Centre d’Ambulàncies Baix Ebre, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Sanvart, Primitivo Conesa, i Procober.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada