dimecres, 17 de juliol del 2013

QUEBRANTAHUESOS 2013

EL CLUB CICLISTA JESUS PARTICIPA  A LA QUEBRANTAHUESOS 2013

Els membres del Club Ciclista Jesús, van ser presents el dissabte dia 22 de juny a la clàssica Marxa Cicloturista intenacional Quebrantahuesos, que va tenir lloc a Sabiñánigo (Huesca). La prova és la més dura del calendari nacional, i una de les més prestigioses del calendari internacional, i consta de 205 km. de recorregut amb sortida i arribada a Sabiñánigo, transcorrent pels Pirineus entre Espanya i França, amb l’ascensió als ports de Somport (1a. categoria), Marie Blanque (categoria especial), Portalet (categoria especial) i Hoz de Jaca (2a. categoria).

Enguany amb una participació rècord de 8.500 ciclistes, també hi va ser present l’equip del Club Ciclista Jesús – Primitivo Conesa amb vuit participants: Fernando Martínez, Ricardo Balart, Anna Curto, Raül Cid, Jaume Borja, Francesc de la Vega, Carlos Marín i Jaume Julbe, realitzant tots ells una meritòria participació.


Entre els participants il.lustres destacaven, entre altres, l’alpinista Edurne Pasabán, homenatjada per l’organització i l’ex-ciclista professional Joseba Beloki. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada