dimecres, 23 de desembre del 2015

XII TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

El passat 13 de desembre es va acollir a Jesús la XII Trobada Cicloturista en favor de la Marató de TV3, amb la celebració del X Memorial Miquel Espinós. S’aconseguí un gran èxit amb la presència als voltants de 180 ciclistes de les nostres terres i alguns de més enllà, per recaptar fons, aquest cop per combatre la diabetis i l’obesitat, essent finalment, una recaptació molt bona propera als 1000 €.


Aquest any hem gaudit de la presència de dos invitats d’honor, dos ciclistes il·lustres que ha tingut el món del ciclisme professional (de finals dels 90 i principis del 2000), Ángel i Rafael Casero, que han aconseguit triomfs tan destacats com la “Vuelta a España” (2001), Campionats d’Espanya en ruta (1998, 1999), etapes a Volta a Catalunya, Volta Comunitat Valenciana, etc., que ens van recolzar amb gran simpatia i de forma desinteressada en aquesta causa solidària. La seva presència corroborà la gran importància que està adquirint, cada cop més, la Trobada Ciclista de Jesús.

La marxa va transcórrer amb tranquil·litat pel marge dret de l’Ebre (Aldover, Xerta) i després de passar per Benifallet, es disputà, com és tradicional, el tram de bandera verda al “Coll de Som”, on s’imposà, en homes, Òscar Panisello, de l’equip Control Pack, ciclista de Santa Bàrbara, i en dones guanyà Montse Lahosa de l’equip BTT La Moleta.

A la població de Tivenys es feu parada per esmorzar i fer parlament per part de les autoritats de la població, i es rendí homenatge a l’enorme corredor que fou Miquel Espinós, fill d’aquest poble.

Finalment, s’arribà a la pèrgola, a Jesús, on es feu la cloenda a la jornada cicloturista, amb els parlaments i l’entrega de les diverses distincions. La menció especial aquest any fou per Josep Ginovart Calafell, membre del Club Bamesad de Ciclisme Adaptat, per la seva implicació en l’esport adaptat durant anys. A continuació es feu entrega d’una distinció a l’equip de primera línia Amateur, el Control Pack, que assistí també amb diversos components, i que el recollí   l’incombustible Néstor Biosca, gran impulsor del ciclisme des de fa molts anys a les nostres terres i a gran part de l’estat. I finalment s’entregaren unes distincions als germans Casero, i Ángel ens dedicà unes paraules d’agraïment al C.C. Jesús per haver-los invitat a aquest acte de suport social. També ens feren l’entrega d’un parell de mallots de la seva època de professionals, i ens els signaren davant de tots els ciclistes presents, com a record de la seva presència aquest dia.

Per acabar es feu un agraïment al nostre President del C.C.Jesús, Primitivo Conesa, que any rere any fa l’esforç de donar suport al Club, i ens permet que el nostre Club vagi adquirint cada cop molt més prestigi dintre del món del cicloturisme.

1 comentari:

  1. Por si fuera de interés para los afiliados de ese Club Ciclista, tengo publicado plantararboles.blogspot.com y yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com
    El primero es un manual sencillo para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles autóctonos de nuestra región.
    Salud, José Luis Sáez Sáez.

    ResponElimina