dilluns, 12 de juny del 2017

Manifestació Ciclista 1,5m

El passat diumenge 11 de juny, va tenir lloc la manifestació ciclista per eradicar els accidents en el ciclisme. La sortida consistia en complir un recorregut reivindicatiu entre les ciutats de Tortosa i Amposta.


La concentració es va realitzar, a les 10 hores, a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa, des d'on es donaria el tret de sortida fins la plaça de mercat d'Amposta, un cop allí, sobre les 11:30h del matí, és llegí el manifest a càrrec de la Representant Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, la senyora Cinta Espuny i Vidal, tanmateix van haver-hi paraules de suport a càrrec del excel·lentíssim alcalde d'Amposta, el senyor Adam Tomàs i  Roiget, així com també dels representants de la Federació Catalana de ciclisme a les Terres de l'Ebre.

L'assistència a la concentració va ser notable i es van reunir uns 500 ciclistes d'arreu de les Terres de l'Ebre i d'altres demarcacions del territori, com no, el Club Ciclista Jesús, no hi podia falta a la cita i va acudir amb la majoria dels seus representants per tal de donar suport a l'acte de gran importància.


Des d'aquí, el Club Ciclista Jesús, també volem reivindicar l'acte, i conscienciar a tothom de l'important que és la seguretat i el respecte a la carretera, ja que no només va una vida damunt d'una bicicleta, sinó que la vida de tots els que l'envolten, per tant, si us plau, quan vegin circular ciclistes per la carretera respecteu la distància de seguretat, no volem més víctimes ciclistes a les carreteres, amb el respecte mutu tot es pot aconseguir.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada