dijous, 21 de desembre del 2017

XIV TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS PER LA MARATÓ DE TV3

El passat diumenge dia 17 de desembre va tenir lloc la XIV Trobada Cicloturista de Jesús, en favor de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses, organitzada pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa.
La prova va comptar amb un total de 130 cicloturistes pertanyents a diferents clubs de les comarques ebrenques i d’altres clubs catalans i estatals.

Els participants van fer una aportació a la Marató de TV3 de 784,66 €.

La prova va tenir un recorregut de 50 Km. amb sortida de Jesús a les 9,15 h., passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, on es va celebrar el Premi Memorial Miquel Espinós, Tivenys, Bítem, Tortosa, i arribada novament a Jesús als voltants de les 12,00 h.

A Coll de Som es va disputar l’XII Memorial Miquel Espinós on es van imposar, en la categoria masculina el ciclista de Tortosí Francesc Espuny (Controlpak), i en la categoria femenina la roquetera Montse Lahosa (La Moleta).
D’altra banda, al pas per la població de Tivenys va tenir lloc l’avituallament i l’acte protocol.lari del Memorial Miquel Espinós, recordant al gran campió i ex-ciclista del Club Ciclista Jesús, natural d’aquesta població que ens va deixar fa uns anys. En el decurs del mateix es va lliurar un ram de flors a la vídua d’Espinós i un altre al fill d’Agustí Fons, també natural de Tivenys.

Finalment, a l’arribada a Jesús, es va fer una menció especial a Juan Chavarria Panisello, in memoriam, membre del Club Ciclista Jesús que malauradament ens va deixar però que el seu record serà inesborrable, descansi en pau.


L’organització vol agrair la col.laboració de les següents empreses i organismes, sense els quals aquesta activitat solidària no seria possible: E.M.D. de Jesús, Ajuntament de Tivenys, Federació Catalana de Ciclisme,  Grup de Motoristes de Jesús, Cos de Mossos d’Esquadra, Policia local de Tortosa, Policia local de Roquetes, Ambulàncies Egara-La Fuente, Toscà, L’Esplai Ciclista, Cicles Fábregues, Primitivo Conesa, Renault J.Garau i Forn de Carlos Ripollés i Transports Martí Gauxachs.

Podeu trobar totes les fotografies de la Trobada al següent enllaç, tot el reportatge fotogràfic és obra del fotògraf Salvador Balart.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada