diumenge, 14 de desembre del 2014

XI TROBADA CICLOTURISTA DE JESÚS MEMORIAL MIQUEL ESPINÓS (14/12/2014)



INSCRIPCIONS ONLINE TANCADES!!!  
Us podreu inscriure el mateix dia de la marxa


Un any més ja tenim aquí la trobada cicloturista de Jesús, serà el proper 14 de desembre, aquest any complim 11 anys i de la mateixa manera que ja vam iniciar l'any passat, us podeu inscriure mitjançant aquest blog.

Com molts ja sabeu pel caràcter de Trobada cicloturista que té, el qual l'objectiu es únicament solidari i en favor de la Marató de TV3 enguany dedicada a les malalties del cor, l'inscripció no comporta cap cost econòmic i des de l'organització tant sols se us demana que realitzeu una aportació benèfica el mateix dia de la Trobada a l'hora del control de firmes.

Així doncs us animem a que formeu part d'aquesta onzenaTrobada cicloturista de Jesús i de passada que corris i col·laborés per la Marató de TV3, la causa en val la pena.

Us podeu inscriure accedint a l'enllaç de la part superior dreta del blog.

Moltes gràcies per la vostra participació.


2 comentaris:

  1. Benvolgut companys;

    desde el Club Ciclista Tgna ens hem assabentat del vostre solidari esdeveniment.

    Amb l'ànim de donar-vos el nostre suport, hem organitzat una sortida entre els socis i simpatitzant del Club, per tal d'adherir-nos a la Trobada.

    Així doncs esperem veure-us el proper mes per tal de gaudir plegats de la jornada.


    salut i pedals desde tgna!!
    maria
    comunicacio@clubciclistatarragona.cat

    ResponElimina
  2. Perfecte, moltes gràcies per adherir-vos a la causa, la veritat es que s'ho mereix. Els que tingueu pensat assistir si podeu us podeu inscriure per aquest mateix blog, l'aportació serà voluntària el mateix dia de la Trobada durant la recollida dels dorsals.

    Salut i pedals.

    ResponElimina